luni, 17 noiembrie 2014

ziua 7 Legătura simplă pe şold (SIMPLE HIP CARRY)


O legătură foarte uşoară şi frumoasă: legătura simplă pe şold.

Este foarte bună pentru copiii ce doresc sa vadă mai mult în jur. Este o legătură foarte rapidă şi seamănă cu purtarea într-un sling fix. Şi alt aspect care ne interesează mult, este tare potrivită şi pentru alaptare. 

Se folosesc eşarfe ţesute începând de la mărimea 1 sau 2. Cu 3 deja ar rămâne cozi lungi, dar e vorba şi de preferinţele şi gusturile purtătorului ;).

Se poate face ori cu nodul în faţă, lângă umăr, ori cu nodul la spate.

Se poate lega dinainte eşarfa ţesută şi o puteţi lăsa aşa, legată, până când o veţi refolosi. Faţă de slingul cu inele, are un avantaj în plus, şi anume, acela că se poate folosi ca şi eşarfă şi este o legătură excelentă de reţinut atunci când sunteţi într-o situaţie în care nu aveţi vreun sistem de purtare la îndemână.

E o legătură cu un singur strat, aerisită, deci perfectă pentru vară sau zonele cu climă caldă.  

Tutoriale video pentru legătura simplă pe şold:





Câteva imagini de la provocarea "30 de legaturi cu wrapul ţesut". Nu mai specificăm numele participantelor, nici cârpele folosite, dacă vă interesează ceva anume, firme, caracteristici şi alte detalii, nu ezitaţi să ne scrieţi!


















Have fun !

LauraZanatica & Cos

Disclaimer: Fotografiile sunt proprietatea mămicilor participante la provocarea "30 de legături cu wrapul țesut", cedate echipei Nebune după cârpe, în scopul publicării lor pe acest blog. Un mare NU preluării și folosirii lor în orice direcție.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu