miercuri, 12 august 2015

Cea mai tare legătură încrucișată pe șold - Coolest Hip Cross Carry - CHCC

Este o variațiune a legăturii încrucișate pe șold. La un moment dat, cineva a modificat-o și rezultatul i s-a părut tare fain, prin urmare a și numit noua legătură ca "cea mai tare legătură pe șold". :)

O legătură simplă, se face ușor și rapid, grozav de comodă. Ca și legătura încrucișată pe șold, este preformată, adica mai întâi legăm wrapul și apoi introducem copilul. À propos, în funcție de constituția noastră, folosim un wrap mărime medie, adică 3/4/5...

Ca de obicei, dacă suntem dreptace, folosim șoldul opus ca șezut pentru pui și începem să legăm de pe umărul drept unde, la sfârșit, vom și lega eșarfa port-bebe cu un nod alunecător, mai cunoscut și sub denumirea de #nodulvieţii. Lăsăm puțin material în față, coborâm restul pe spate, în diagonală, până la șoldul opus, trecem wrapul peste abdomen, înconjurăm talia, readucându-l în față și legând cu celălalt capăt un nod alunecător (slipknot). Mai jos în articol, veți găsi și tutorial video pentru nodul alunecător. Mai clar de atât n-am găsit pe tot netul. Introducem puiuțul în X-ul format pe șold, ridicăm ambele laterale pe spatele lui și nu uităm să întindem bine de tot materialul, tensionând cât mai perfect, pentru o purtare absolut comodă.

Aaah, v-am zis că se poate alăpta în această legătură?? Nu cumva să fi uitat... :D

Tutoriale video de la WrapYouInLove, clare și concise, cu explicații simple în limba engleză.

Nod alunecător, aka slipknot aka #nodulvieţii. Clip foarte clar, absolut deloc plictisitor, veți învăța foarte repede să-l faceți.Şi aici, ne arată şi Laura, cu ajutorul Annei, cum să realizaţi această legătură şi cum puteţi scoate şi copilul din wrap, foarte uşor datorită nodului alunecător.


Așa ne-am legat noi:Laura ZANatica, Cos


Disclaimer: Fotografiile sunt proprietatea mămicilor participante la provocarea "30 de legături cu wrapul țesut", cedate echipei Nebune după cârpe, în scopul publicării lor pe acest blog. Un mare NU preluării și folosirii lor în orice direcție.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu