marți, 31 mai 2016

ZelBa - accesorii din silicon


 Am dat de produsele ZelBa la recomandarea unei mămici din grupul de Facebook Nebune după cârpe. Am și făcut o comandă, fiind tare curioasă de ele. Magazinul oferă o paletă variată de produse, mi-a luat ceva timp să mă decid ce să comand. Le-am primit și au fost exact pe măsura așteptărilor și conform descrierii. Un material moale, plăcut la atingere, culori vii și frumoase.




(wrap țesut: Linuschka Owls Ribes Nero)

Mărgelele și figurinele sunt frumos înșiruite de mâini pricepute pe un șiret de calitate, cu noduri între ele. Colierele prezintă sistem de închidere prin introducerea unui capăt în celălalt. Ușor de prins, ușor de desfăcut. Sunt drăguțe, gândite și asamblate cu stil, pot fi folosite ca accesorii și când suntem fără copii/bebeluși.

(Wrap țesut: Lawilde Festival Banjara)




Materialul din care sunt făcute produsele este non-toxic, 100% silicon medical, fără BPA, PVC, ftalați, plumb și cadmiu, deci absolut sigure pentru micuții noștri.
Produsele ZelBa sunt utile în alăptare, când purtăm puii în wrap sau în orice alt sistem, când schimbăm scutecul, la plimbare, ș.a.m.d., ele atrăgănd atenția și interesul celor mici, atât prin culoare cât și prin textură.  În magazinul ZelBa găsiți coliere, pandantive, brățări, jucării de dentiție (foarte utile în timpul erupțiilor dentare, cand bebelușii au nevoie să maseze gingiile cu un material sigur și compatibil), seturi asortate de coliere pentru mamă și fetițe... Aruncați un ochi și admirați.

Alt avantaj: se spală foarte ușor, cu apă și săpun. Pot fi sterilizate și prin fierbere.

Avantajul față de alte accesorii, din alte tipuri de materiale, este că acestea nu se strică în timp, nu se deșiră, nu se îmbâcsesc și nu adună mizerie și mirosuri de la salivă sau altele.






Puteți și cumpăra. :D Produsele sunt meșteșugărite în Ungaria, expedierea nu durează mult. La comenzi de mai multe articole se oferă fie o reducere, fie se ajustează prețul transportului. Nu ezitați să îi contactați! Noi, nebunele după cârpe, am făcut chiar o comandă comună și ne declarăm foarte mulțumite. Și de produse, și de atenția acordată de ZelBa. Ba chiar ne-au oferit o jucărie pe care să o dăm cadou prin concurs, pe pagina noastră de facebook.



(Wrap țesut: Didymos Katja)
(Wrap țesut: Volgaslings Birds Maxi Adelaide)




Vă așteptăm să participați și voi la concurs!!!

https://www.facebook.com/nebunedupacarpe.madaboutslings/










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu