duminică, 29 mai 2016

Linuschka Bolero Feerie - recenzie wrap țesut


La început de vară, m-am răsfățat cu un frumos wrap Linuschka model Bolero Feerie cu mătase, perfect pentru zilele călduroase, așa că m-am gândit să vă povestesc despre el.



Bolero Feerie este un wrap elegant, cu un pattern floral deosebit, cu mici nodulețe ce îi dau un aspect vintage. Combinația de culori orange, roz, somon este veselă, proaspătă, îti conferă o stare de bine, iar amestecul  de bumbac de calitate superioară și mătase tussah în proporție de 52% îl face mătăsos și îi conferă luciu aparte.

La un gsm de 308, este perfect pentru toate vârstele (toddlers, dar și pentru nou născuți).

 


Wrapul cu care ne-am legat cu multă plăcere este mărimea 4 lungă (4,05 m) și este un prototip.

Cozile sunt tăiate oblic, ceea ce face ușor de realizat nodul, middle mark-ul este destul de mărișor, plasat pe ambele margini și ușor de găsit atunci când legătura se face pe spate.

Wrapul vine într-un săculeț însoțit de un șampon special pentru întreținerea lui și o broșură, cei de la Linuschka fiind atenți la fiecare detaliu.





Prima impresie este de un wrap elegant, luxos, texturat la atingere datorită nodurilor,  moale, nu ai spune că este de grosime mare, este o plăcere să îl pipăi. L-am folosit cu fiul meu, care are 12,5 kg, în legături într-un singur strat și multistrat, iar purtările au fost o plăcere. În legături într-un singur strat, tensionarea materialului se face ușor, chiar dacă procentul de mătase este mare și poate sperie gândul ca va aluneca. Susținerea oferită este bună, inclusiv la plimbări lungi.

Țesătura are o elasticitate mică, iar dacă sunteți obișnuiți cu țesături mai elastice, poate fi un neajuns. Wrapul este "cushy", blând cu umerii, și "grippy" datorită modelului vintage cu noduri, ceea ce ii dă o aderență mare între straturile de material. Având o textură grippy în legături multistrat, materialul nu va aluneca si tensionarea, la început, poate fi dificilă. Însă, după ce va obișnuiți, este un avantaj deoarece legătura nu se lasă deloc.

Mi-a placut faptul că materialul, datorită țesăturii și compoziției de fibre, este răcoros, copilul nu transpiră în el. Este un wrap potrivit pentru vreme călduroasă. Dacă va plac wrapurile cu o elasticitate mai mică, Bolero cu 52% matase tussah poate fi o alegere bună pentru un "shorty"(wrap scurt) cu care să faceți legături într-un singur strat, dar și pentru un wrap lung și legături multistrat. 
Wrapurile Linuschka vin din Germania, de la Hamburg, au o gamă variată de patternuri, compoziții de fibre, dar și wrapuri țesute de mână. Sunt pe bună dreptate clasați în gama înaltă de eșarfe port-bebe, HIgh End. cu siguranță nu va fi ultimul meu wrap marca Linuschka!






Maria I.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu